top of page

Vierailijoiden info

Sjömansro toivottaa vieraansa tervetulleeksi nauttimaan merellisestä ympäristöstä!

Olemme rauhallinen lomanviettopaikka, jossa luonnonystävät viihtyy.

Ajankohdat, jolloin huoneita voi varata kesällä 2024:

Toukokuussa: 20.5.-22.5.2024

Kesäkuussa: 18.6.-23.6.

Heinäkuussa: 5.7- 9.7 ja 14.7 -18.7. ja 22.7.-29.7.

Elokuussa: 3.8.-5.8.

Aamiainen on tarjolla ainakin heinäkuussa (aamiainen 14e) ja lounasta tarjoillaan kesä-heinäkuussa useimpina viikonloppuina.

SAAPUMINEN

Hotellin sisäänkirjautuminen on klo 16-20 välillä ja uloskirjautuminen seuraavana päivänä klo 11 mennessä. (Yleisesti ottaen hotelliin voi saapua jo aiemmin esim. tuomaan matkalaukut. Tästä pyydämme ilmoittamaan etukäteen, niin osaamme olla vastassa).

Sjömansron edessä on muutamia parkkipaikkoja ja niitä löytyy lisää kadun toiselta puolelta.

PALVELUT

Hotellihuoneessa sinua odottaa mukava pedattu peti, pyyhe ja kylpytakki. Saapuessasi voit varata itsellesi paikan joko omaan yksityiseen tai yleiseen saunavuoroon. Ensisijaisesti pyrimme jakamaan kaikille omat saunavuorot, mutta ruuhkaisimpina kesäsesongin päivinä voi tulla kyseeseen myös yhteisvuorot. Voit toivoa omaa tiettyä saunavuoroa jo varauksen yhteydessä, vahvistamme vuorot paikan päällä.

RUOKAHUOLTO

Vierailla on käytettävissään omatoimitoimikeittiöt. Tarkoituksemme on, että jokaisella vieraalla on kaikki tarvittava ( -mikäli jotain puuttuu kysythän henkilökunnalta).  Tämän lisäksi näköalaterassilla on hyvät grillausmahdollisuudet.

Hotellin ruokalassa on tarjolla aamiaisia ainakin heinäkuun 2024 majoitusvarausten yhteydessä.

Erityisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan etukäteen.

Päivitämme ruokatarjontaa FB:ssä

Lähimmät ravintolat löytyvät Prediumista (3km pyörällä tai kajakilla), naapurikylästä Skogbystä (6km) suosittelemme idyllistä ravintolaa Villa Kosthåll. Tammisaareen ja Hankoon ajaa kumpaankin reilussa vartissa, joista löytyy runsaasti erilaisia ravintoloita. 

LUONNONRAUHA JA AKTIVITEETIT

Sjömansro tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa voi latautua ja virkistäytyä. Lähellä sijaitsevat Hanko ja Tammisaari tarjoavat monenlaista elämystä, joiden jälkeen on mukava palata takaisin luonnonhelmaan. Anna luonnon hoivata: mikäli koet vaikkapa väsymystä, suosittelemme retkeä hiekkadyyneille jossa voi käydä pötköttelemään lämpimään hiekkaan.

Pääset nauttimaan lähiluonnosta jalan, pyöräillen tai kajakeilla. Högsandin hiekkadyynit on upea retkikohde, jonne pääsee Sjömansrosta suoraan rantaa pitkin kävellen tai vaihtoehtoisesti tietä pitkin. Lähimetsissä on aivan mahtavat pyöräilymaastot, pyörän voit lainata meiltä. Kajakit ovat käytettävissä omatoimiperiaattella, eli pyydämme palauttamaan takaisin telineeseen, niin että seuraavan käyttäjän on mukava lähteä melomaan. Kajakkien luona on liina, jolla voi pyyhkäistä hiekat pois istuimelta.

Tämän lisäksi voit bongata ympäriltäsi monenlaista villiä kulkijaa - ihan vaan jo Sjömansron pihastakin käsin on nähty: saukko, hylje, kalasääski, kehrääjä-lintu... tule ja koe luonto ympärillämme!

© 2021 by Sjömansro

bottom of page