Vierailijoiden info

 

Sjömansro toivottaa vieraansa tervetulleeksi nauttimaan merellisestä ympäristöstä!

 

Hotellin sisäänkirjautuminen on klo 14-20 välillä ja uloskirjautuminen seuraavana päivänä klo 11 mennessä. Hotellihuoneessa sinua odottaa mukava pedattu peti ja pyyhe. Hygieniatuotteet vieraat tuovat itse mukanaan. Pyydämme vieraita siivoamaan itse jälkensä hotellialueella ja jättämään myös hotellihuoneen perussiistiin kuntoon. Mikäli huoneet vaativat erityisiä siivoustoimenpiteitä, laskutetaan ne jälkikäteen. Toki perussiivous (imurointi, pölyjenpyyhintä yms. kuuluvat normaalin palvelun piiriin).

 

Hotellivieraat voivat käyttää kajakkeja maksutta (melojan omalla vastuulla). Matala ranta-alue on mitä mainioin myös kokemattomille melojille, toki säätilanne huomioiden. Pohjakerroksessa sijaitsevasta hotellisaunasta vieraat voivat varata oman yksityisen saunavuoron. Vuoroja voi toivoa jo etukäteen huoneenvarauksen yhteydessä, mutta ne pystytyään vahvistamaan vasta paikan päällä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pyrimme takaamaan kaikille hyvät löylyt :)

 

Toukokuussa hotellissa ei ole ravintolatoimintaa, mutta omatoimikeittiöt ovat vierailijoiden käytettävissä. Naapurikylässä toimii tunnelmallinen ravintola Villa Kosthåll, jota suosittelemme lämpimästi.

 

Kesä- elokuun osalta huoneet ovat kutakuinkin loppuunmyyty, vapaita ajankohtia löytyy toukokuulta ja syyskuulta.

 

 

 

Sijainti: Satamakatu 40, Lappohja

© 2021 by Sjömansro