top of page

Vierailijoiden info

 

Sjömansro toivottaa vieraansa tervetulleeksi nauttimaan merellisestä ympäristöstä! 

Hotellin sisäänkirjautuminen on klo 16-20 välillä ja uloskirjautuminen seuraavana päivänä klo 11 mennessä. (Mikäli hotellissa ei ole ryhmävarausta, on mahdollista saapua jo aiemmin). Hotellihuoneessa sinua odottaa mukava pedattu peti ja pyyhe. Hygieniatuotteet vieraat tuovat itse mukanaan. Pyydämme vieraita siivoamaan itse jälkensä hotellialueella ja jättämään myös hotellihuoneen perussiistiin kuntoon. Mikäli huoneet vaativat erityisiä siivoustoimenpiteitä, laskutetaan ne jälkikäteen. Toki perussiivous (imurointi, pölyjenpyyhintä yms. kuuluvat normaalin palvelun piiriin).

Hotellivieraat voivat käyttää kajakkeja maksutta, kunhan toimivat ohjeiden mukaisesti (vastuu toiminnasta on melojalla itsellään). Matala ranta-alue on mitä mainioin myös kokemattomille melojille, toki säätilanne huomioiden. Saunaan pääsee halutessaan, joko yhteisvuoroon tai yksityisvuoroon. Vuoroja voi toivoa jo etukäteen huoneenvarauksen yhteydessä, mutta ne pystytyään vahvistamaan vasta paikan päällä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pyrimme takaamaan kaikille hyvät löylyt :)

Pääsääntöisesti ruokailut eivät kuulu palveluihin. Vierailla on käytettävissään oma keittiö ja naapurikylästä löytyy hyvä ravintola Villa Kosthåll. Ryhmille järjestetään catering tai on myös mahdollista tuoda oma catering - tilava ammattikeittiö on käytettävissä.

Silloin kun sesonkiaikana talossa on riittävä määrä ruokailijoita, pyrimme järjestämään aamiaistarjoiluita lisähintaan 8e/aikuiset ja 4e /lapset. Silloin tällöin järjetämme POP UP lounastarjoiluita (10/6e) ilmoitamme niistä erikseen FB:ssä.

 

Sijainti: Satamakatu 40, Lappohja

© 2021 by Sjömansro

bottom of page